Søg
  • katjabendix

Hvad er energiterapi?


Jeg har igennem længere tid fået en del henvendelser på hvad holistisk energiterapi er ?

Uddannelsen holistisk energiterapi tager jeg V/ Katrine Birk.

Katrine Birks uddannelse beskrives bla på hendes hjemmeside således:


Uddannelsen er sat sammen af det bedste af det bedste inden for forskellige grene af alternativ behandling samt energi-mentoring.

Følgende teknikker som vi har været igennem under uddannelsen;

Akupressur

Zoneterapi

Meridianmassage

EFT & intuitiv tapping

Healing

Kraniosakral terapi

Cupping

Intuitiv bevægelse

Visualisering

Intuitionsarbejde

Energi-mentoring/coaching


Teknikker fra de forskellige behandlings-, mentoring- og coachingformer, og med din unikke essens og helt særlige måde at være i verden på, smelter du teknikkerne sammen til din helt egne energibehandlinger. Behandlinger bliver smeltet sammen af 'energiterapi', som er dybt intuition arbejde og hjerteenergi - hvor du for alvor mærker alle disse teknikker og metoder indefra. Du kommer til at behandle dybt fra dit hjerte og mindre fra dit hoved - hvilket gør dig til en fuldstændig magisk og unik energiterapeut & mentor. Du kommer til at gøre en kæmpe forskel for din klienter, samt leve dit eget liv i flow fra din essens.


Vi lever i en hverdag hvor det hele gerne skal nåes på den halve tid og hvor meget foregår oppe i hoved og der er ikke meget tid til at mærke efter hvad kroppen egentlig har mest brug for - det gør også, at vi glemme at trække vejret helt ned i maven.

Din vejrtrækning påvirker balancen i organerne, nervesystemet og hormonsystemet. Din vejrtrækning påvirker også gennemstrømningen i lymfesystemet. Det betyder, at en god vejrtrækning hjælper kroppen med at rense ud. Det er ikke alle, der tænker over, hvordan de trækket vejret. De glemmer at trække vejret dybt og roligt, men har i stedet et kort åndedræt, som ikke trækkes længere ned end til brystkassen. Det resulterer i, at kroppen ikke får nok ilt, fordi lungerne ikke udnyttes optimalt. Når lungerne bruges og dermed styrkes, kan du optage mere energi og dermed får hver enkel celle i kroppen mere energi. Din vejrtrækning har ligeledes stor betydning for stress, angst og irritation. Når du får mere ilt til kroppen og mere ro i nervesystemet, bliver du bedre til at håndtere pres.

Mine behandlinger kan få din krop ned i gear, dybe vejrtrækninger og hvor dit hoved får for en stund en tiltrængt pause, fri for tanker og uro.


Gode råd til at få lidt mere ro ind i hverdagen


*Meditation.

*En går tur enten ved stranden eller i skoven.

*Få søvn og hvile.

*At ligge telefonen fra dig for en stund for at undgå stimuli ( den knap så gode af slagsen)

*En behandling hos mig med fokus på ro og balance.

*Vejrtrækninger med fokus indefra og gerne med lukkede øjne.


Kærligst Katja


20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle