FEEDBACK

NYNNE - 28. DECEMBER 2018

 

Feedback på dagens behandling. 
Skriver om dig - som hvis jeg skrev en anbefaling til en anden 

Katja rykkede ind i mit hjem idag til en session Energi terapi. Det var min første behandling af denne slags og jeg havde kun en anelse om metoden, men ingen anden erfaring.
Katja kom med sit rolige væsen og sind og bragte også sin egen livserfaring, samt tilegnet viden i spil. 

På forhånd havde vi talt sammen, om hvad jeg kunne tænke mig Katja skulle fokusere på og hjælpe mig med. Dette havde Katja brugt i sine forberedelser og udfra dette lagt program for min behandling. 


Det var en rigtig rar og beroligende behandling, med blide tryg på udvalgte akupressur punkter, udvalgt til at styrke MIG ️

Jeg kan på det varmeste anbefale Katja og hendes blide, rare og kærlige væsen, der brænder for at gøre lige nøjagtigt det DU har brug for, for at styrke dig, fysisk og psykisk.

JEANETTE - 14. MARTS 2019

Jeg kan med glæde, håb og kærlighed, klart anbefalede Katja.


Jeg lå på briksen forleden, er stress ramt for to år siden og på vej med at rejse mig op igen.. på den vej, har jeg af flere omgange haft tilbagefald og down perioder.. den sidste varede i 14 dage. Og da jeg forleden lå på briksen, var jeg så udmattet og angst for at jeg skulle sygemeldes på fuldtid igen...

Det at ligge der, føle Katja nærvær i form af, forståelse og lytten til mig og mine behov. Hendes måde, at tage min situation så seriøst og simpelthen skabe et rum for ro og kærlighed.

Det var så fantastisk, at møde sådan en behandler som går ind i en med sådan en dybde og professionalisme.

Hold nu op.. jeg kan ikke beskrive med ord, hvordan det føltes.. men en ting er sikkert, når man ligger på Katjas briks er man i gode og trykke hænder..

Jeg er ikke i tvivl om at Katjas behandlinger vil være vejen for mig.. 
Af ❤️ tusind tak

 

KATRINE - 2. JANUAR 2019

 

Jeg var nervøs inden du kom, jeg var nervøs for om jeg kunne slappe af i det. Men så snart jeg lagde mig på din briks, følte jeg mig i trygge hænder. Jeg følte du havde styr på det og selvom jeg syntes du godt kunne trykke hårdere(det ved jeg ikke om man “må”), kunne jeg sagtens mærke der skete noget forskellige steder i kroppen under behandlingen. Det var rigtig rart, meget afslappende og beroligende. 

Jeg oplevede at min hjerne fik et brusebad af berøring og ro, det var ubeskrivelig rart og tiltrængt. 

Tak fordi du ville behandle migg️

ANNE -  6. JANUAR 2019

Tak for sidst. Det var en god oplevelse for mig, jeg følte mig helt afslappet og interessant, at du fandt steder på mig (knæ, arm, fødder), hvor jeg kunne mærke det. Med din rolige facon og blidhed, så tror jeg, du bliver god til dette job. 


Husk den stille musik er med til at skabe nydelse og velvære. 


Alt i alt en god oplevelse for mig og jeg stiller mig gerne til rådighed en anden gang.
 

CAMILLA - 15. FEBRUAR 2019

Hej skønne menneske. 


Du er altid velkomne til kaffe og snak. 
Jeg havde det skønt efter din massage. Den gav en masse ro.


Du har nogle varme og rolige hænder. Om det er fordi jeg kender dig så godt eller om det er dit væsen, så slapper jeg af på en helt særlig måde med dig.


Jeg er jo af den lidt nysgerrige natur og kan godt lide af høre hvad du mærker. Spændinger osv. Men tænker at det er meget individuelt. Og så var der steder hvor jeg ikke helt kunne mærke noget, overvejede at sige det til dig men var usikker på om det måske bare var meningen. Der findes vel mange former for massage.


En sidste ting der slog mig bagefter. Måske du skulle præsenterer olier og produkter før massagen. Ikke at det var et problem for mig men efter at have mødt en masse sære og sarte mennesker derude,,tænker jeg at der nok skal være nogle der har et eller andet med lugt. 


Og man ved aldrig hvem du støder ind i.  Men jeg syntes det var lækre produkter. 


Og måske du skal lave noget med en ny tid eller rabat på den næste behandling. Du skal jo have folk til at booke dig igen. Sæt evt. prisen for første gang op og rabat på næste behandling. 


Men jeg glæder mig til næste gang 

MARIANNE 1. FEBRUAR 2019

Katja er med sit rolige væsen og blide tilgang en sand fornøjelse. Fik en god omgang massage. Kan varmt anbefales.

THOMAS - 28. JANUAR 2019

Super god behandling,vel forberedt,kan godt anbefale at få en behandling af Katja